Audiovisuele oplossingen

Helder communiceren met beeld, geluid en licht

In een conferentieruimte of vergaderzaal is heldere en krachtige communicatie essentieel. Van de juiste microfoonsterkte tot een goedwerkende beamer, alles draagt bij aan het succes van uw event. Uiteraard laat BPRvisie bij de organisatie van uw event niets over aan het toeval en hechten wij veel waarde aan zekerheid en kwaliteit. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om samen alle mogelijkheden te bespreken.

BPRvisie Projecten

Wat kunt u verwachten als u met BPRvisie in zee gaat? Een compacte organisatie met korte communicatielijnen en een gemotiveerde vaste groep van ruim 20 medewerkers met zeer ruime ervaring en hoog kennisniveau op de verschillende audiovisuele disciplines.

De open en transparante benadering zijn de belangrijkste redenen dat veel bedrijven, instellingen en overheden ons steeds weer inschakelen voor zowel audiovisuele projecten als verhuur evenementen. BPRvisie onderscheidt zich door als verbindende schakel tussen haar klanten en partners op te treden om zo vanuit haar vakkennis de communicatie binnen de organisaties audiovisueel optimaal audiovisueel te ondersteunen.

Meer over BPRVisie
BPRvisie - maatschappelijk-betrokken

Maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid uiten zich bij BPRvisie op verschillende manieren. Ten eerste is de duurzaamheid en kwaliteit geborgd door ons kwaliteitsmanagement systeem waarbij BPRvisie is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 milieucertificering en VCA voor het bedrijf. Ook in de keuze voor leveranciers weegt duurzaamheid mee. De door ons geselecteerde A-merken hebben bijna allemaal een proactief beleid op dit gebied en leveren oplossingen die de footprint en CO2-uitstoot verkleinen.

Duurzaamheid uit zich bovendien in de dienstverlening en relaties. We bieden duurzame oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen. Tot slot steunen we diverse maatschappelijke initiatieven.

Lees meer

Wie helpen we al

"We wilden een videoconferencing oplossing, waarbij de verbinding met één druk op de knop tot stand wordt gebracht. BPRvisie heeft ons compleet ontzorgd. Ze leveren niet alleen AV-apparatuur, maar gaan ook zelfstandig met andere afdelingen in gesprek. Daarnaast geeft BPRvisie vakkundig advies en durven ze verder te kijken dan standaardoplossingen."
Elroy Overdijk 
IT-manager Franciscus Gasthuis & Vlietland

Elroy Overdijk IT-manager Franciscus Gasthuis & Vlietland

“In mijn jarenlange (10 jaar) samenwerking met BPRvisie heb ik het meedenken en de open en eerlijke relatie, alsmede de grote kennis en ruime ervaring van de aanwezige AV installatie altijd zeer op prijs gesteld. BPRvisie informeert me pro actief over het toepassen van relevante innovaties. En ook de zeer snelle serviceopvolging stel ik zeer op prijs”
Ludy Zeeuwen
Locatiemanager Onderwijs Wageningen Universiteit & Research

Ludy Zeeuwen Locatiemanager Onderwijs Wageningen Universiteit & Research

"De opstart verliep snel en vlekkeloos. Zowel het contact met de accountmanager als met de experts was vakkundig en aangenaam. Dat BPRvisie eigen programmeurs in dienst heeft, is een groot voordeel. Hierdoor zijn inhoudelijke en technische vragen rechtstreeks bespreekbaar en kunnen we snel schakelen."
Eugène de Vocht
Projectmedewerker Interne diensten gemeente Helmond

Eugène de Vocht Projectmedewerker Interne diensten gemeente Helmond

Heeft u een vraag of opmerking?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons!

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht