Audiovisuele oplossingen

Helder communiceren met beeld, geluid en licht

Als het gaat om heldere, krachtige communicatie in een conferentieruimte of vergaderzaal moet alles kloppen. Van de juiste microfoonsterkte tot een goedwerkende beamer. Tenslotte wilt u tijdens een vergadering of conferentie niets aan het toeval overlaten. Hecht u veel waarde aan zekerheid en kwaliteit? Dan is het de moeite waard om eens met BPRvisie om tafel te gaan.

Hoe maakt u uw project tot een succes?

BPRvisie Projecten

Wat kunt u verwachten als u met BPRvisie in zee gaat? Een compacte organisatie met korte communicatielijnen en een gemotiveerde vaste groep van ruim 20 medewerkers met zeer ruime ervaring en hoog kennisniveau op de verschillende audiovisuele disciplines.

De open en transparante benadering zijn de belangrijkste redenen dat veel bedrijven, instellingen en overheden ons steeds weer inschakelen voor zowel audiovisuele projecten als verhuur evenementen. BPRvisie onderscheidt zich door als verbindende schakel tussen haar klanten en partners op te treden om zo vanuit haar vakkennis de communicatie binnen de organisaties audiovisueel optimaal audiovisueel te ondersteunen.

Meer over BPRVisie
BPRvisie - maatschappelijk-betrokken

Maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid uiten zich bij BPRvisie op verschillende manieren. Ten eerste is de duurzaamheid en kwaliteit geborgd door ons kwaliteitsmanagement systeem waarbij BPRvisie is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 milieucertificering en VCA voor het bedrijf. Ook in de keuze voor leveranciers weegt duurzaamheid mee. De door ons geselecteerde A-merken hebben bijna allemaal een proactief beleid op dit gebied en leveren oplossingen die de footprint en CO2-uitstoot verkleinen.

Duurzaamheid uit zich bovendien in de dienstverlening en relaties. We bieden duurzame oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen. Tot slot steunen we diverse maatschappelijke initiatieven.

Lees meer

Wie helpen we al

"BPRvisie is al jaren een vertrouwd gezicht binnen het Radboudumc. Zij werken altijd op een transparante wijze waarbij BPRvisie zich flexibel opstelt richting de klant om zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen."
Afdeling ICT
RadboudUMC

Afdeling ICT RadboudUMC

“In mijn jarenlange (10 jaar) samenwerking met BPRvisie heb ik het meedenken en de open en eerlijke relatie, alsmede de grote kennis en ruime ervaring van de aanwezige AV installatie altijd zeer op prijs gesteld. BPRvisie informeert me pro actief over het toepassen van relevante innovaties. En ook de zeer snelle serviceopvolging stel ik zeer op prijs”
Ludy Zeeuwen
Locatiemanager Onderwijs Wageningen Universiteit & Research

Ludy Zeeuwen Locatiemanager Onderwijs Wageningen Universiteit & Research

“BPRvisie past naadloos bij het Toverbaltheater. Zij maken prachtig sfeervol licht, kleur en geluid. Wij maken kleur­rij­ke theater­­voorstel­­lingen. Sa­men be­­to­­ve­ren we het pu­­bliek. Het fij­ne van BPRvisie: ze staan al­­tijd klaar met raad en daad.”
Ina Cornelissen
Directeur Toverbal theater

Ina Cornelissen Directeur Toverbal theater

Heeft u een vraag of opmerking?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons!

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht