Webcasting & streaming

Door middel van professionele webcasting of streaming kunt u uw evenement rechtstreeks uitzenden waardoor u een veel groter bereik creëert. Doordat uw ‘bezoekers’  live mee kunnen kijken via internet of eventueel achteraf terug kunnen kijken, worden zij wellicht zo enthousiast dat zij bij uw volgende evenement zelf aanwezig willen zijn.  Met het daarnaast inzetten van een goede social media campagne vergroot u uw succes en naamsbekendheid.

Mogelijkheden webcasting

BPRvisie biedt diverse mogelijkheden op het gebied van webcasting en streaming. Zo kunnen we uw evenement registreren met professionele camera’s en zorgdragen voor de live streaming, maar leveren we bijvoorbeeld ook webinar-tools en self-service webcastsystemen. Het is zelfs mogelijk om een chatfunctie, poll of survey toe te voegen om de interactie met het publiek te vergroten.

E-learning

Webcasting is niet alleen in te zetten voor evenementen maar ook online onderwijs, e-learning, presentaties en kennismanagement behoren tot de mogelijkheden. Met het automatisch opnemen van presentaties deelt u uw kennis binnen uw organisatie en met uw doelgroep.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Door onze ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van webcasting- en streamingoplossingen kunnen we samen met u een passende oplossing creëren.

Bent u op zoek naar een andere audiovisuele oplossing? Kijkt u dan eens tussen al onze mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

de diversiteit aan werk in relatie tot de vrijheid die ik krijg om er invulling aan te geven. Er is sprake van een grote mate van professionaliteit en ongedwongenheid

Joris Berends

Audiovisueel Adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht