Webcasting & streaming

Met een professionele webcast kunt u uw evenement rechtstreeks uitzenden, waardoor u een veel groter bereik creëert. Mensen kunnen zo live via het internet meekijken of eventueel achteraf terugkijken. Dit kan hen enthousiasmeren voor uw evenement, zodat zij een volgende keer wellicht zelf aanwezig willen zijn. En wilt u er echt een groot succes van maken, zorg dan voor een goede social-media-campagne.

Mogelijkheden webcasting

BPRvisie biedt diverse mogelijkheden op het gebied van webcasting en streaming. Zo kunnen we uw evenement registreren met professionele camera’s en zorgdragen voor de live streaming, maar leveren we bijvoorbeeld ook webinar-tools en self-service webcastsystemen. Het is zelfs mogelijk om een chatfunctie, poll of survey toe te voegen, om de interactie met het publiek te vergroten.

E-learning

Webcasting is niet alleen van toepassing op evenementen, maar kan ook ingezet worden voor online onderwijs, e-learnings, presentaties en kennismanagement. Dit kan u veel tijd en geld besparen. Neem automatisch presentaties op, deel uw kennis binnen uw organisatie en met uw doelgroep en bouw een waardevol kennisarchief op.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Daar helpt BPRvisie u graag bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van webcasting- en streaming-oplossingen, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

de diversiteit aan werk in relatie tot de vrijheid die ik krijg om er invulling aan te geven. Er is sprake van een grote mate van professionaliteit en ongedwongenheid

Joris Berends

Audiovisueel Adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht