Licht beleving

Met licht kan BPRvisie nagenoeg elke gewenste sfeer oproepen en kunnen we de stemming tijdens uw evenement positief beinvloeden. We kunnen uw beursstand met licht veranderen in een exlusieve omgeving. Een kille grote hal toveren we met licht om tot het toneel van een exotisch feest. Ook een spreker tijdens uw congres kunnen we met licht sterker naar voren laten komen. Zo zorgen we dat uw evenement de uitstraling krijgt die het nodig heeft.

Een uitgebreid advies

BPRvisie denkt graag met u mee hoe wij u evenement optimaal met licht kunnen ondersteunen. We vertalen vervolgens uw wensen in een concreet licht-, decor- en/of inrichtingsadvies. Wij combineren hierbij ons improvisatievermogen met de mogelijkheden die de techniek ons te biedt. Onze adviseurs weten wat mogelijk is.

3D Lichtplan

Wij kunnen uw evenement vooraf voledig in een 3D lichtplan uitwerken, eventueel samen met projectie en andere audivisuele middelen. Met onze software kunnen wij zo tevens het gehele lichtplan voorbereiden en testen. Zo krijgt u een uitstekend beeld van het uiteindelijke resultaat.

Uw locatie uitgelicht

Wij kunnen uw woning of feestlocatie ook voledig uitlichten! Een prachtig uitgelicht gebouw zorgt voor een sprookjesachtig scene. Dit kan natuurlijk bij een kasteel, maar we kunnen met de juiste aanlichting ook bij een twee onder een kap woning een prachtige entree verzorgen.

Met onze energiezuinige LED-armaturen kunnen we met een breed kleurenspectrum uw locatie uitlichten. U kunt hierbij bijvoorbeeld aan uw bedrijfskleuren of aan de kleuren van het seizoen denken. Nagenoeg alles is mogelijk

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht