Besturingssystemen & interfaces

De meeste apparatuur wordt bestuurd met een besturingssysteem of interface. Het is belangrijk dat deze systemen gebruiksvriendelijk zijn en eenvoudig werken, zodat iedere medewerker ze kan gebruiken. U moet de installatie intuïtief kunnen bedienen zonder technische kennis of hulp van een beheerder of helpdesk. BPRvisie levert software op maat, zodat de systemen aansluiten bij uw behoeften.

Eén bedieningspaneel

Audiovisuele apparatuur moet laagdrempelig en goed werken. Daarom integreert BPRvisie zoveel mogelijk apparatuur in één bedieningspaneel, zodat u niet te maken heeft met diverse besturingssystemen, interfaces en afstandsbedieningen. Bij een eenvoudige installatie volstaat een knoppenpaneel, voor meer complexe installaties adviseren we vaak een touchpanel. Het bedieningspaneel kan worden geïntegreerd in bijvoorbeeld een wandgoot of tafel.

Mogelijkheden besturing

U kunt diverse technieken gebruiken om de apparatuur te besturen. Zo zijn er bijvoorbeeld touchpanels en drukknoppenpanelen. Besturing kan zelfs op basis van spraak- en geluidherkenning of door middel van bewegingsherkenning.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Daar helpt BPRvisie u graag bij.  Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van besturingssystemen en interfaces, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Tino van Dam

Audiovisueel adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht