Besturingssystemen & interfaces

Veruit de meeste audiovisuele apparatuur wordt bediend via besturingssystemen of interfaces. Het is van belang dat deze besturingssystemen gebruiksvriendelijk zijn en eenvoudig werken zodat iedere medewerkers de installatie intuïtief kan bedienen zonder technische kennis en zonder hulp van een beheerder c.q. helpdesk. BPRvisie levert software op maat zodat de systemen aansluiten bij uw wensen.

Eén bedieningspaneel

BPRvisie integreert zoveel mogelijk apparatuur in één bedieningspaneel om de audiovisuele apparatuur eenvoudig en goed te laten werken. Bij een eenvoudige installatie volstaat een knoppenpaneel echter voor meer complexe installaties adviseren wij vaak een Touchpanel. Het bedieningspaneel kan worden geïntegreerd in bijvoorbeeld een wandgoot of tafel.

Mogelijkheden besturingsystemen

Er bestaan diverse technieken om de audiovisuele apparatuur via een besturingssysteem te besturen. Dit kan bijvoorbeeld middels touchpanels en drukknoppanelen maar zelfs ook op basis van spraak- ,geluid- of bewegingsherkenning.

Hoe realiseer ik besturingssystemen voor mijn AV-apparatuur?

Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van besturingssystemen en interfaces waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u te ondersteunen bij de juiste keuzes. Bent u op zoek naar een andere audiovisuele oplossing zoals audio oplossinggen, discussie en stemsystemen of narrowcasting? Ook dan kunt u terecht bij BPRvisie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Tino van Dam

Audiovisueel adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht