Grootbeeldoplossingen

Beeld is belangrijk voor de beleving en impact op uw gasten. Een relatief eenvoudige oplossing, om een groot publiek te bereiken, is het inzetten van een projector of beamer. BPRvisie adviseert u graag over alle verschillende mogelijkheden voor deze grootbeeldoplossingen.

LCD- en Interactieve displays als grootbeeldoplossingen

Indien u presenteert voor een kleinere groep zijn LCD- en interactieve displays ideaal voor het weergeven van beeld. De beeldkwaliteit is hoog en de gebruikskosten laag. Deze schermen zijn in steeds grotere formaten beschikbaar en geven bovendien een beter beeld in een lichte omgeving zoals bij daglicht. Tevens heeft een display een lange levensduur.

Projectie

Voor grotere zalen of ruimtes worden vaak grootbeeldprojectoren (beamers) ingezet. De ontwikkeling van projectoren staat niet stil. Zo worden deze steeds lichtsterker en onderhoudsvriendelijker maar tevens zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden voor hogere resoluties en/of andere formaten. Kortom, voor iedere projectievraag bieden wij u een passende oplossing.

VideoWall

Grote LED Wall oplossingen bij buitenevenementen zijn bij een ieder wel bekend maar ook voor binnenevenementen zijn deze Video Walls in opkomst. Door meerdere displays, met een zeer dunne rand, te koppelen creëert men een grote projectie. Voordelen van deze Video Walls zijn o.a. een grote kijkhoek, hoge lichtopbrengst en lage onderhoudskosten. Met de juiste controller kunnen ook zeer creatieve projecties worden gerealiseerd zoals een mozaïek van displays.

Hoe realiseer ik een optimale grootbeeldoplossing?

BPRvisie heeft ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van grootbeeldoplossingen. Zoekt u een andere audiovisuele oplossing voor een presentatie? Kijk dan ook eens bij onze audio- en videoconferencing oplossingen of onze audio oplossingen. Wij gaan graag met u in gesprek om u te adviseren bij het realiseren van een optimaal passende oplossing.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Tino van Dam

Audiovisueel adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht