Geluidsversterking

Geluidsversterking is één van de basisvoorwaarden voor een succesvol congres en evenement. U wilt er als organisator zeker van zijn dat dit goed geregeld is, zodat alle sprekers duidelijk verstaanbaar zijn voor het publiek. BPRvisie verzorgt de audiotoepassingen graag voor u. We bieden een totaaloplossing die past bij uw situatie, idee, aantal gasten, zaalgrootte en doel van de bijeenkomst.

Mogelijkheden geluidsversterking

Op het gebied van geluidsapparatuur biedt BPRvisie een schat aan mogelijkheden, van een meerzone systeem voor achtergrondmuziek tot een mobiele geluidset of een compleet ingerichte conferentieruimte met draadloze microfoons. Binnen uw budget en wensen is er altijd een geschikte oplossing te vinden binnen ons uitgebreide leveringspakket. BPRvisie zal in de meeste gevallen een advies op maat uitbrengen, omdat geen enkel event of congres, locatie of doel hetzelfde is.

Kwaliteit geluid

Tijdens uw evenement hoeft u zich geen zorgen te maken om de techniek als u BPRvisie inschakelt. We leveren uitsluitend professionele geluidsversterking van hoge kwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht