Control Rooms

Voor de inrichting van control rooms en meldkamers is specialistische kennis nodig om de betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid te garanderen. Een control room moet processen, netwerken en gebouwen monitoren, dus het is van groot belang dat de apparatuur hiervoor geschikt en veilig is.

24/7 oplossingen

BPRvisie levert oplossingen die 24/7 gebruikt kunnen worden, zoals vidiwalls, projectie- en LCD schermen. Door middel van display-walls of dynamische operatorwerkplekken kunt u software en hardware integreren naar één uniform bedieningsmiddel. Daarnaast kan een videoconferentiesysteem binnen een bestaande installatie worden geïntegreerd. Dit soort geavanceerde technologie vraagt om een gedegen advies, engineering, onderhoud en support.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Daar helpt BPRvisie u graag bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van control room-oplossingen, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

de diversiteit aan werk in relatie tot de vrijheid die ik krijg om er invulling aan te geven. Er is sprake van een grote mate van professionaliteit en ongedwongenheid

Joris Berends

Audiovisueel Adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht