Control Rooms

Een control room moet processen, netwerken en gebouwen monitoren dus het is van het grootste belang dat de apparatuur hiervoor geschikt en bovenal veilig is. Een goed ingerichte control room is noodzakelijk: medewerkers kunnen daardoor hun werkzaamheden efficiënt uitvoeren. Voor de inrichting van control rooms en meldkamers is specialistische kennis essentieel om de betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen.

24/7 oplossingen

BPRvisie levert diverse oplossingen zoals videowalls, projectie- en LCD schermen, die 24/7 gebruikt kunnen worden in control rooms. Door middel van display-walls of dynamische operatorwerkplekken kunt u software en hardware integreren naar één uniform bedieningsmiddel. Daarnaast kan een videoconference-systeem binnen een bestaande installatie worden geïntegreerd.  Deze geavanceerde technologie vraagt om een gedegen advies, engineering, onderhoud en support.

Hoe realiseer ik een optimale control room oplossing?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we, met onze ruime ervaring op het gebied van control room installaties, u verder zullen adviseren. Bent u naast een control room installatie op zoek naar andere audiovisuele oplossingen? Kijk dan ook eens bij onze audio oplossingen, narrowcasting oplossingen of presentatie of vergaderoplossingen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

de diversiteit aan werk in relatie tot de vrijheid die ik krijg om er invulling aan te geven. Er is sprake van een grote mate van professionaliteit en ongedwongenheid

Joris Berends

Audiovisueel Adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht