Presentatie & Vergaderoplossingen

Een efficiënte en gefundeerde besluitvorming is belangrijk in meeting rooms. Hieraan ligt actuele en volledige informatie ten grondslag. Dit bereikt u met de presentatie- en vergaderoplossingen van BPRvisie. We richten uw boardroom of vergaderzaal volledig in, inclusief de integratie van geluid, beeld, licht en automatisering. Projectie, LCD displays, interactieve touch displays, aanraakpanelen (touchpanels), discussiesystemen en videoconferencing: het is allemaal mogelijk.

Gebruiksvriendelijk

Het is belangrijk dat de gebruikers eenvoudig en laagdrempelig met de presentatie- of vergaderoplossing kunnen omgaan. Daarom staat gebruiksgemak bij BPRvisie voorop, naast een perfecte technische uitvoering. Door het integreren van AV-middelen, videoconferencing en uw netwerk wordt een optimale gebruikerservaring gecreëerd. Ook is opnemen en elektronisch notuleren en archiveren een mogelijkheid”

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

BPRvisie kan u voorzien van een onafhankelijk advies. Dit gaat vaak veel verder dan de AV-inrichting. Uiteraard weten wij alles van audiovisuele apparatuur en de voor- en nadelen van bepaalde configuraties, maar wij adviseren u ook graag over bijkomende zaken, zoals de optimale lichtomstandigheden. We houden bovendien sterk rekening met uw wensen en budget.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Corné Savelkoul

Algemeen directeur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht