Presentatie- & vergaderoplossingen

BPRvisie biedt u diverse presentatie- en vergaderoplossingen om, met actuele en volledige informatie, tot efficiënte en gefundeerde besluitvorming te komen in meeting rooms. Wij richten uw boardroom of vergaderzaal volledig in waarbij wij geluid, beeld, licht en automatisering volledig integreren. Projectie, LCD Displays, interactieve Touch Displays, aanraakpanelen (Touchpanels), discussiesystemen en videoconferencing behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk

Naast een perfecte technische uitvoering, staat gebruiksgemak bij BPRvisie voorop. Het is van belang dat de gebruikers eenvoudig en laagdrempelig om kunnen gaan met presentatie- of vergaderoplossingen.  Deze optimale gebruikerservaring wordt gecreëerd door de integratie van AV-middelen en videoconferencing met uw netwerk. Tevens zijn er mogelijkheden voor opnemen, digitaal notuleren en archiveren.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Met onze uitgebreide kennis van de voor- en nadelen van bepaalde configuraties en alle mogelijkheden van audiovisuele apparatuur voorziet BPRvisie u van onafhankelijk advies. Dit stopt niet bij de AV-inrichting maar wij adviseren u ook graag over bijkomende zaken zoals optimale lichtomstandigheden. En uiteraard houden wij rekening met uw wensen en budget.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Corné Savelkoul

Algemeen directeur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht