Cameraregistratie

Om op een later tijdstip nog eens terug te kunnen kijken op uw evenement, is cameraregistratie wellicht een optie. Hiermee kan zelfs uw evenement live uitgezonden worden op een groot scherm. De inzet van cameraregistratie is de perfecte oplossing voor bijeenkomsten in grote zalen of wanneer het publiek is verspreid over meerdere ruimtes.

Hoe werkt cameraregistratie?

Door jarenlange ervaring met diverse vormen van cameraregistratie, kunnen wij u vooraf uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. In overleg met u maken wij een passend plan voor het evenement wat u wilt organiseren.

Onze mogelijkheden

BPRvisie denkt graag met u mee over de diverse mogelijkheden om ieder detail goed vast te leggen. We kunnen één of meerdere camera’s, grote studiocamera’s of kleine full-HD camera’s inzetten of zelfs complete cameraregie-units. Live beelden uitzenden, eerder opgenomen beelden tonen, webcasting en montage horen ook tot de mogelijkheden.

Verhuur en regie

Naast de verhuur van losse camera’s, statieven, regiesets en switchers kunnen wij ook de gehele regie voor u verzorgen. Met onze uitgebreide ervaring zijn wij in staat om op de juiste momenten te schakelen waardoor wij zorgen voor fraaie en gedetailleerde beelden.  Door gebruik te maken van onze expertise zult u een mooie herinnering hebben aan uw evenement.

Bent u op zoek naar een andere beeld oplossing voor uw evenement? Kijk dan ook eens naar onze beeldschermen, projectie oplossingen of digitale posterborden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht