Cameraregistratie

Een evenement, zakelijke bijeenkomst of presentatie is vaak snel voorbij. Om later nog eens terug te kunnen kijken, is een cameraregistratie een goed idee. Het evenement kan hiermee zelfs live uitgezonden worden op een groot scherm. Cameraregistratie is bijvoorbeeld geschikt voor bijeenkomsten in grote zalen of wanneer het publiek verspreid is over meerdere ruimtes.

Hoe werkt cameraregistratie?

BPRvisie heeft jarenlange ervaring met diverse vormen van cameraregistratie. Hierdoor kunnen wij u vooraf uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. In overleg maken we een plan dat past bij het evenement dat u voor ogen hebt.

Mogelijkheden cameraregistratie

Om ieder detail goed vast te kunnen leggen, biedt BPRvisie diverse mogelijkheden. Denk aan één of meer camera’s, grote studiocamera’s of kleine full-HD camera’s of complete cameraregie-units. We kunnen live beelden uitzenden, maar ook eerder opgenomen beelden op een beeldscherm tonen. Ook webcasting en montage zijn mogelijk.

Verhuur en regie

We verhuren losse camera’s, statieven, regiesets en switchers, maar kunnen u ook de gehele regie uit handen nemen. U weet dan zeker dat de cameraregistratie soepel en vlekkeloos verloopt. We schakelen op de juiste momenten en zorgen ervoor dat alles fraai en gedetailleerd in beeld wordt gebracht, zodat u een mooie herinnering aan het evenement heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht