AV-oplossingen

Die uw evenement extra glans geven

Het is één van de spannendste factoren bij een evenement: de techniek. Zijn de sprekers te verstaan? Wordt alles goed in beeld gebracht? Is het licht correct afgesteld? Klanten van BPRvisie hoeven zich over dit soort zaken geen zorgen te maken. Onze Verhuur-tak garandeert een hoge mate van zekerheid. We nemen de spanning bij u weg door de juiste apparatuur te leveren, de installatie uitgebreid te testen en genoeg mankracht in te zetten.

Hoe maakt u uw evenement tot een succes?

BPRvisie Verhuur

BPRvisie Verhuur voorziet u graag snel en adequaat in uw tijdelijke behoefte aan audiovisuele apparatuur.

Of het nu gaat om beurzen, congressen, bedrijfs- en productpresentaties, openingen of anderszins. Naast ervaren medewerkers die u graag met raad en daad terzijde staan, beschikken wij over een ruim verhuur­assor­ti­ment met profes­sionele apparatuur van gerenommeerde A-merken.

Voor het op- en afbouwen van apparatuur maar ook voor ondersteuning tijdens uw presentatie kunt u vertrouwen op onze ervaren AV-technici.

Uw presentatie is onze zorg.

Meer over BRPVisie
BPRvisie - maatschappelijk-betrokken

Maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid uiten zich bij BPRvisie op verschillende manieren. Ten eerste zijn we bezig met het behalen van de ISO14001 Milieu certificering en VCA bedrijf. Ook in de keuze voor leveranciers weegt duurzaamheid mee. De door ons geselecteerde A-merken hebben bijna allemaal een proactief beleid op dit gebied en leveren oplossingen die de footprint en CO2-uitstoot verkleinen.

Duurzaamheid uit zich bovendien in de dienstverlening en relaties. We bieden duurzame oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen. Tot slot steunen we diverse maatschappelijke initiatieven.

Lees meer

Wie helpen we al

“ Wij hebben BPRvisie leren kennen als een proactieve innovatieve organisatie. In ons vak is het van belang dat we 100% kunnen vertrouwen op de AV diensten. BPRvisie denkt met ons mee er zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.”
Wilfred Jacobs
Directeur Congres company

Wilfred Jacobs Directeur Congres company

“ Ons theater maakt graag gebruik van dien­sten en expertise van BPRvisie, voor kleine en com­plex­ere produc­ties. BPRvisie selec­teert het juiste materiaal en levert ook de vol­ledi­ge instal­latie en bediening. Dit altijd naar volle tevredenheid.”
Jeroen Smit
Hoofdtechniek Theater Junushoff

Jeroen Smit Hoofdtechniek Theater Junushoff

“BPRvisie past naadloos bij het Toverbaltheater. Zij maken prachtig sfeervol licht, kleur en geluid. Wij maken kleur­rij­ke theater­­voorstel­­lingen. Sa­men be­­to­­ve­ren we het pu­­bliek. Het fij­ne van BPRvisie: ze staan al­­tijd klaar met raad en daad.”
Ina Cornelissen
Directeur Toverbal theater

Ina Cornelissen Directeur Toverbal theater

Heeft u een vraag of opmerking?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons!

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht