Vacatures

BPRvisie is de totaalleverancier op het gebied van audiovisuele apparatuur. Met onze innovatieve systemen vergroten wij de kracht en impact van persoonlijke en zakelijke communicatie.

Binnen onze organisatie staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. We werken met een vast team van 20 medewerkers vanuit onze locatie in Wijchen en door heel Nederland. De werksfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. Binnen onze organisatie word je gestimuleerd om zelf met oplossingen te komen en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

AV Technicus Verhuur

AV Technicus Projecten

medewerkers

Ontmoet jouw collega's!

Dit zeggen onze collega's over werken bij BPRvisie:

Gerard Vuuregge, AV technicus Verhuur: ”Het werken op diverse eventlocaties en de balans tussen fysieke en minder fysieke werkzaamheden, maken dat ik elke dag met plezier werk.”

Joris Berends, Audiovisueel Adviseur: “Mijn doel is om samen met de klant snel, adequaat en professioneel een advies uit te brengen en zo het AV vraagstuk op te lossen!”

Niels van Eldijk, Engineer: “Het maken van technische tekeningen en het programmeren van installaties. Die afwisseling in mijn werk vind ik heerlijk!”

Bekijk team