Narrowcasting & Digital Signage

Informeren, overtuigen of amuseren: digital signage- en narrowcastingoplossingen zijn veelzijdig en kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Digital signage-systemen zijn een goede oplossing om de aandacht van het publiek te trekken, marketingcampagnes of promotionele acties uit te zenden, te informeren over vacatures en nog veel meer. BPRvisie biedt verschillende oplossingen om uw boodschap tot leven te brengen.

Narrowcasting

Met narrowcasting oplossingen informeert u bezoekers over allerlei zaken. Deze informatie kan worden ontsloten vanuit CRM- en facilitaire systemen, waardoor de content altijd actueel is. Het kan ook een dynamische combinatie vormen met digital signage. Zo kunt u content combineren en verschillende doelgroepen aantrekken. Interne maar ook algemene informatie zoals nieuws, weer en informatie over het openbaar vervoer is mogelijk, zo heeft creert u een display waarop actuele informatie altijd beschikbaar is.

Er zijn talloze mogelijkheden. Denk aan digitale bewegwijzering (roomguiding), interactieve narrowcasting, persoonlijke narrowcasting, webcasting en e-learning.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Daar helpt BPRvisie u graag bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van digital signage- en narrowcasting-oplossingen, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

de diversiteit aan werk in relatie tot de vrijheid die ik krijg om er invulling aan te geven. Er is sprake van een grote mate van professionaliteit en ongedwongenheid

Joris Berends

Audiovisueel Adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht