Discussie & stemsystemen

Discussie- en stemsystemen, presentatiesystemen of digitale notuleringssystemen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de besluitvorming tijdens een vergadering, bijvoorbeeld van de gemeente- of bestuursraad. BPRvisie heeft passende oplossingen voor de inrichting van uw raadzaal, die naadloos in het meubilair kunnen worden geïntegreerd.

Effectief vergaderen met stemsystemen

Om effectief te kunnen vergaderen is het van belang dat alle deelnemers elkaar goed kunnen verstaan. Een discussie- of stemsysteem is hierbij een perfect hulpmiddel. Iedere deelnemer beschikt over een geavanceerde microfoon die hij/zij zelf kan activeren op het moment van het woord nemen. De voorzitter heeft bovendien de mogelijkheid om zelf het woord te nemen en eventueel de microfoons van andere deelnemende vergaderleden te activeren of uit te schakelen.

Video, streaming en archivering

Door gebruik te maken van opnameapparatuur kunt u een vergadering archiveren en eventueel zelfs rechtstreeks te streamen naar diverse media. Het discussiesysteem ie eenvoudig te koppelen aan deze opnameapparatuur. Door tevens een koppeling te maken met camera’s is het ook mogelijk om deze automatisch te laten inzoomen op de persoon die aan het woord is.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van uw discussie- en stemsystemen. BPRvisie creëert graag samen met u een passende oplossing dus wij nodigen u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Bent u naast een discussie- of stemsysteem op zoek naar een andere audiovisuele oplossing voor uw vergaderen? Kijk dan ook eens bij onze presentatie en vergaderoplossingen of video- en audioconferencing oplossingen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Tino van Dam

Audiovisueel adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht