Live streaming

U kunt voor live streaming kiezen om iedereen die niet aanwezig is of kan zijn toch mee te laten genieten van uw evenement. Via een video live stream vergroot u het bereik van uw evenement en dit kan zelfs over de hele wereld worden uitgezonden.

Mogelijkheden live streaming

De live stream kan zowel worden weergegeven op uw eigen website als op social media zoals Facebook of YouTube. Tevens is dit geschikt voor uw smartphone of tablet. Er is, direct na afloop van uw evenement, een integrale opname beschikbaar welke vervolgens gemonteerd kan worden tot een videoclip of aftermovie.

Live uitzenden

Een video live stream is, bij een congres, seminar, workshop of andersoortig evenement, een perfect medium om de discussie te verbreden. Via beeldschermen of een videoprojector kan de opname rechtstreeks worden uitgezonden ter verdere ondersteuning van uw presentatie bij uw evenement.

Om de dynamiek en betrokkenheid van de kijker te vergroten, worden er standaard één tot drie camera’s ingezet. Bovendien wordt het beeld afgewisseld met de Powerpoint-presentatie of andere graphics. Met een goed voorbereide uitzending laat men zien dat het totale evenement meer omvat dan de online te volgen mogelijkheid. Dit geeft een extra stimulans om een volgende editie persoonlijk te willen bezoeken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bram Snaphaan

Binnendienst medewerker verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht