Ik organiseer een beurs of verkoopevenement

Een verkoopevenement of beurs waar je een product, dienst en/of boodschap goed onder de aandacht wilt brengen vraagt om veel creativiteit. Je moet vaak de concurrentie aan met andere standhouders en activiteiten om voldoende aandacht te krijgen en gezien te worden. Audiovisuele middelen kunnen een doorslaggevende rol spelen om de aandacht op je stand en of product te vestigen en het verkoopevenement of beurs tot een succes te maken.

Beeld

Er zijn met beeldprojecties en grote schermen vele mogelijkheden om de aandacht te trekken en je product en/of boodschap te presenteren. De ontwikkeling in de techniek maakt steeds meer mogelijk, steeds meer wordt je creativiteit je beperking. Breedbeeldschermen kunnen bijvoorbeeld opgesteld worden tussen twee zuilen die in het ontwerp van een beursstand of een andere opstellingen kunnen worden opgenomen en zo onderdeel van de aankleding worden.

Aandacht

Buiten het tonen van een product, dienst of boodschap zelf zijn er veel aantrekkelijke en innovatieve mogelijkheden om de aandacht op je stand of activiteit te vestigen. Door de inzet van innovatieve ICT-, geluid- en beeldtechniek en lichtprojecties is het mogelijk om aandacht bij bezoekers te trekken. Interactieve elementen, 3D, social media en andere technieken horen hierbij tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht