Digitale posterborden

Wilt u uw posters laten zien tijdens een congres, maar niet op een ouderwets hardboard posterbord? Daar heeft BPRvisie iets op bedacht, namelijk een digitaal posterbord. Met deze congrestechniek kunt u uw posters digitaal aan uw gasten laten zien.

Hoe werken digitale posterborden?

De posters worden in hoge kwaliteit via een touchscreen aan de bezoekers getoond. Men kiest via een menu de juiste poster en kan deze op zijn gemak bestuderen. Na een minuten wordt de bezoeker gevraagd of hij langer naar de poster wil kijken. Mocht dit het geval zijn, dan drukt hij op ‘ja’. Tussendoor kan de bezoeker altijd terug naar het menu om een andere poster te bekijken. Als er gedurende een aantal minuten geen interactie is, dan komen de posters als een fotoshow voorbij. Er is wel continu de mogelijkheid om door te klikken.

Mogelijkheden digitaal posterbord

De digitale posterborden van BPRvisie kunnen maximaal 15 posters per touchscreen laten zien. BPRvisie levert niet alleen de hardware, maar zorgt er ook voor dat de posters worden ingeladen, de lay-out wordt aangepast aan uw congres en dat het menu volledig wordt ingevuld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht