Ik organiseer een jubileum, receptie of (bedrijfs)feest

Een jubileum, receptie of (bedrijfs)feest moet je op een bijzondere manier vieren. Het begint met het kiezen van de locatie en een goed programma met eventueel artiesten en/of livemuziek. Naast versiering, catering en entertaiment zijn de juiste audiovisuele middelen van essentieel belang om het feest te laten slagen. Audiovisuele middelen zorgen ervoor dat alles ook zo overkomt als je wilt. Je kunt hiermee voor een groot deel de sfeer bepalen en ieder optreden of speech tot zijn recht laten komen.

Live Artiesten en/of muziek

Een jubileum en of receptie is meestal af met live muziek of een live act. Met het reserveren van een artiest of band, ben je nog niet klaar. Veel artiesten hebben wensen ten aanzien van techniek. En bij een optreden is de juiste keuze van licht, geluid, podium- en soms ook videotechniek vaak net zo belangrijk als het opreden zelf. Laat je daarom goed door ons adviseren over de inzet van beeld, geluid en licht. Iedere ruimte, binnen of buiten, groot of klein vraagt om een andere invulling.

Beeld

Met projectietechniek of grote schermen kunt u het feest extra spectaculair maken. Door het projecteren of afbeelden van filmbeelden, foto’s en/of andere visuele presentaties kunnen herinneringen opgeroepen, activiteiten versterkt of een speech of act ondersteund worden.

Licht

Het juiste licht is mede een bepalende factor voor de sfeer tijdens de festiviteiten. Licht kan een bijdrage leveren aan speeches en terugblikken, door duisternis te creëren, stroboscopische effecten toe te voegen of gekleurd licht te gebruiken. Het belichten van het podium, bezoekers, een object en/of de hele zaal is belangrijk voor de sfeer die je wilt. Met licht kun je echt het verschil maken. Een lichtshow hoort natuurlijk bij ieder spectaculair optreden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht