Ik organiseer een jubileum, receptie of (bedrijfs)feest

Een jubileum, receptie of (bedrijfs)feest moet op een bijzondere manier gevierd worden. Naast de keuze voor locatie, programma en eventueel livemuziek zijn versiering, catering en entertainment sfeerbepalend. Om ieder optreden of speech tot zijn recht te laten komen is de  inzet van audiovisuele middelen daarbij van essentieel belang.

Live artiesten en/of muziek

Bij een jubileum of receptie wordt vaak een artiest of liveband uitgenodigd. Veel van deze artiesten hebben wensen ten aanzien van de techniek. Tevens is bij een optreden de juiste keuze van licht, geluid, podium- en soms ook videotechniek net zo belangrijk als het optreden zelf. Wij adviseren u graag over de inzet van beeld, geluid en licht.

Beeld

Met projectietechniek of grote schermen wordt een feest extra spectaculair. Door projectie van filmbeelden, foto’s of andere visuele presentaties kunnen herinneringen worden opgeroepen en activiteiten, speeches of acts worden versterkt en/of ondersteund.

Licht

Inzet van de juiste belichting draagt in grote mate bij aan de gewenste sfeer tijdens festiviteiten. Duisternis creëren, stroboscopische effecten toevoegen of gebruik maken van gekleurd licht maakt echt het verschil. Belichten van het podium, uw gasten, object en/of de hele zaal creëert de door u gewenste sfeer.  Ook een lichtshow hoort natuurlijk bij ieder spectaculair optreden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht