Fira

Maatschappelijke betrokkenheid

BPRvisie vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid uiten zich bij BPRvisie op verschillende manieren. Ten eerste zijn we al jaren ISO14001 (Milieu certificering) en VCA gecertificeerd.
Daarnaast zijn we sinds 2022 FIRA-gecertificeerd. Het FIRA-certificaat is een erkenning van de MVO-inspanningen die we als organisatie leveren. Ook in de keuze voor leveranciers weegt duurzaamheid mee. De door ons geselecteerde A-merken hebben bijna allemaal een proactief beleid op dit gebied en leveren oplossingen die de footprint en CO2-uitstoot verkleinen.

Duurzaamheid uit zich bovendien in de dienstverlening en relaties. We bieden duurzame oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen. Tot slot steunen we diverse maatschappelijke initiatieven.

Lees MVO verklaring
BPRvisie - Huis_Nijmegen

Het Ronald McDonald Huis Nijmegen

BPRvisie draagt het Ronald McDonald Huis een warm hart toe en sponsort dit geweldige initiatief op diverse manieren. Zo heeft BPRvisie een plasmascherm geleverd voor de vergaderfaciliteit in het huis. Ook ondersteunen we het jaarlijkse golftoernooi en de diverse lezingen door het leveren van lcd-schermen, audio en licht.

Maatschappelijke betrokkenheid

Vrienden van de Stamceldonorbank

een actief ondernemersnetwerk dat zich al een aantal jaren heeft verbonden aan de Stamceldonorbank. De Stamceldonorbank speelt een essentiële rol in het proces van stamceldonatie en is voor haar werkzaamheden grotendeels afhankelijk van giften. De Vrienden van de Stamceldonorbank organiseren samen elk jaar verschillende acties om te zorgen voor extra financiële middelen vanuit het bedrijfsleven.

Maatschappelijke betrokkenheid

Rijk Van Nijmegen Uitdaging

koppelt kennis, vaardigheden en middelen van bedrijven aan vragen van maatschappelijke organisaties. Via Uitdaging geeft BPRvisie verouderde AV-apparatuur een tweede leven bij stichtingen en verenigingen. Dit draagt ook bij aan onze milieudoelstellingen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Stichting De Blije Dries Wijchen

vanuit De Maatschappelijke MeerWaarde heeft BPRvisie het mogelijk gemaakt de verbouwde lounge/restaurant van De Blije Dries te voorzien van een projectieoplossing en een geluidssysteem voor binnen en buiten. Daarnaast zijn er twee Displays geplaatst voor specifieke informatie van de gasten van de speeltuin.

Maatschappelijke betrokkenheid

Stichting de Toverbal Beneden Leeuwen

Een theater dat openstaat voor voor mensen die net iets anders zijn. Door de inzet van ieders krachten en kwaliteiten komt men tot inspirerende en artistieke theatervoorstellingen, workshops, symposia, diners en uitjes.