BPRvisie - Corne-Savelkoul

Vakkennis en ervaring

Wat kunt u verwachten als u met BPRvisie in zee gaat? Een compacte organisatie met korte communicatielijnen en een gemotiveerde vaste groep van ruim 20 medewerkers met zeer ruime ervaring en hoog kennisniveau op de verschillende audiovisuele disciplines. Al sinds 2002 is BPRvisie actief in de audiovisuele wereld, voortgekomen vanuit CAT (Centrum voor Audiovisuele Techniek) waarbij de oorsprong zelfs terug gaat tot net na de 2e wereldoorlog.

De open en transparante benadering zijn de belangrijkste redenen dat veel bedrijven, instellingen en overheden ons steeds weer inschakelen voor zowel audiovisuele projecten als verhuur evenementen. BPRvisie onderscheidt zich door als verbindende schakel tussen haar klanten en partners op te treden om zo vanuit haar vakkennis de communicatie binnen de organisaties audiovisueel optimaal te ondersteunen. Naast het advies voor de juiste oplossing zorgen we ook voor de implementatie en de benodigde nazorg. Hierbij hebben we partnerships met bijna alle gerenommeerde A-merken voor zowel beeld-, geluid-, videoconferencing-, discussie- en multimediasystemen.

Focus op uw resultaat

Inlevingsvermogen is van belang in onze branche. Waar heeft u behoefte aan bij het organiseren van een evenement of het inrichten van een ruimte? We horen het graag van u tijdens een oriënterend gesprek. Klantgerichtheid is bij ons niet zomaar een kreet, maar zit diep verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Onze klanten kunnen dat beamen.

Lees onze klantcases
BPRvisie - samenwerking

Ons gezamenlijke doel

Waar wij samen met u naar streven? BPRvisie vergroot de kracht en impact van de persoonlijke en zakelijke communicatie door licht, geluid en beeld optimaal met elkaar te verbinden, met de inzet van innovatieve hoogwaardige audiovisuele systemen en ongeëvenaarde dienstverlening. Of het nu gaat om de aanschaf of verhuur van een LCD-scherm of het compleet inrichten van een vergaderzaal, boardroom, congreszaal of auditorium: onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerd om de beste oplossing te vinden.

Bekijk onze oplossingen
Team BPRvisie audiovisueel

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn onze grootste bron van kennis. BPRvisie heeft een vast team van zo’n twintig medewerkers die al jarenlang bij ons werken. Zij worden goed opgeleid en bijgeschoold, waardoor hun technische kennis altijd actueel is. Apparatuur kan aangeschaft worden, maar goede werknemers zijn goud waard. Daarom investeert BPRvisie hier flink in. Met ons compacte team kunnen wij snel en kordaat inspelen op uw wensen.

Maak kennis met ons team
Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

BPRvisie vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid uiten zich bij BPRvisie op verschillende manieren. Ten eerste zijn we al jaren ISO14001 (Milieu certificering) en VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn we sinds 2022 FIRA-gecertificeerd. Ook in de keuze voor leveranciers weegt duurzaamheid mee. De door ons geselecteerde A-merken hebben bijna allemaal een proactief beleid op dit gebied en leveren oplossingen die de footprint en CO2-uitstoot verkleinen.

Duurzaamheid uit zich bovendien in de dienstverlening en relaties. We bieden duurzame oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen. Tot slot steunen we diverse maatschappelijke initiatieven.

Bekijk onze maatschappelijke initatieven

BPRVisie en kwaliteitsbewustzijn

De reden dat wij al geruime tijd bestaan, is door het bieden van optimale kwaliteit. Hier doet BPRvisie nooit concessies aan, want het bieden van kwaliteit is de enige manier om volledig aan uw behoeften als klant te kunnen voldoen. Dit bestaat bij BPRvisie uit productkwaliteit én kwaliteit van dienstverlening. Dit borgen we door de ISO 9001, ISO 14001 en zijn wij VCA gecertificeerd. Meer weten over hoe wij deze kwaliteit borgen?

Bekijk onze kwaliteitsstandaarden