BPRvisie - Corne-Savelkoul

Vakkennis en ervaring

Wat kunt u verwachten als u met BPRvisie in zee gaat? Een compacte organisatie met korte communicatielijnen en een gemotiveerde vaste groep van ruim 20 medewerkers met zeer ruime ervaring en hoog kennisniveau op de verschillende audiovisuele disciplines. Al sinds 2002 is BPRvisie actief in de audiovisuele wereld, voortgekomen vanuit CAT (Centrum voor Audiovisuele Techniek) waarbij de oorsprong zelfs terug gaat tot net na de 2e wereldoorlog.

De open en transparante benadering zijn de belangrijkste redenen dat veel bedrijven, instellingen en overheden ons steeds weer inschakelen voor zowel audiovisuele projecten als verhuur evenementen. BPRvisie onderscheidt zich door als verbindende schakel tussen haar klanten en partners op te treden om zo vanuit haar vakkennis de communicatie binnen de organisaties audiovisueel optimaal te ondersteunen. Naast het advies voor de juiste oplossing zorgen we ook voor de implementatie en de benodigde nazorg. Hierbij hebben we partnerships met bijna alle gerenommeerde A-merken voor zowel beeld-, geluid-, videoconferencing-, discussie- en multimediasystemen.

Focus op uw resultaat

Inlevingsvermogen is van belang in onze branche. Waar heeft u behoefte aan bij het organiseren van een evenement of het inrichten van een ruimte? We horen het graag van u tijdens een oriënterend gesprek. Klantgerichtheid is bij ons niet zomaar een kreet, maar zit diep verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Onze klanten kunnen dat beamen.

BPRvisie - samenwerking

Ons gezamenlijke doel

Waar wij samen met u naar streven? BPRvisie vergroot de kracht en impact van de persoonlijke en zakelijke communicatie door licht, geluid en beeld optimaal met elkaar te verbinden, met de inzet van innovatieve hoogwaardige audiovisuele systemen en ongeëvenaarde dienstverlening. Of het nu gaat om de aanschaf of verhuur van een LCD-scherm of het compleet inrichten van een vergaderzaal, boardroom, congreszaal of auditorium: onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerd om de beste oplossing te vinden.

ONS TEAM Wij investeren in kennis

Onze medewerkers zijn onze grootste bron van kennis. BPRvisie heeft een vast team van zo’n twintig medewerkers die al jarenlang bij ons werken. Zij worden goed opgeleid en bijgeschoold, waardoor hun technische kennis altijd actueel is. Apparatuur kan aangeschaft worden, maar goede werknemers zijn goud waard. Daarom investeert BPRvisie hier flink in. Met ons compacte team kunnen wij snel en kordaat inspelen op uw wensen.

Neem gerust contact op met onze medewerkers

Heeft u een vraag? Onze medewerkers beantwoorden ‘m graag voor u en kijken samen met u naar een passende oplossing. Pak dus gerust de telefoon of stuur een mailtje, wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Carlo van Hout

Carlo van Hout

Engineer/programmeur

”Ieder dag bij BPRvisie is anders, maar juist dat maakt het leuk.”

Corné Savelkoul

Corné Savelkoul

Algemeen directeur

Langdurige partnership met onze klanten: dat is mijn doel. Audiovisueel ontzorgen en op zoek naar nieuwe innovaties.

Eric van den Berg

Eric van den Berg

Manager Bedrijfsbureau

Als ik zeker weet dat alle klanten geholpen zijn, ga ik met een goed gevoel naar huis.

Guus Schoenmakers

Guus Schoenmakers

AV technicus VK

Wat ik mooi vind aan mijn functie is het werken aan complexe AV systemen met de nieuwste technologie.

Jeroen Pos

Jeroen Pos

Directeur Verhuur

Het waardevolste bezit van een bedrijf is hoe het bekend staat bij zijn klanten.

Jord Steur

Jord Steur

Verkoop Binnendienst

Een offerte op tijd af en een tevreden klant zijn mijn doelstellingen van de dag.

Joris Berends

Joris Berends

Audiovisueel Adviseur

Graag help ik u efficiënter samen te werken door het inzetten van de juiste communicatie en presentatie systemen.

Marcel Derksen

Marcel Derksen

AV technicus VK

De diversiteit vind ik het meest leuk aan mijn functie als AV technicus. 

Marcel van de Berg

Marcel van de Berg

AV technicus VK

Een tevreden klant aan het einde van mijn werkdag is wat mijn werk zo leuk maakt. 

Nathalie Witjes – Peters

Nathalie Witjes – Peters

Verkoop Binnendienst

Als ik onze klanten kan helpen en dienstverlenend kan zijn, ben ik tevreden

Niels van Eldijk

Niels van Eldijk

Engineer/programmeur

Ik vind de afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden het meest leuk aan mijn functie.

Roel van de Maaden

Roel van de Maaden

AV technicus VK

De afwisseling en diversiteit in mijn werkzaamheden is wat ik het leukste vind aan mijn functie. 

Tino van Dam

Tino van Dam

Audiovisueel adviseur

Techniek is altijd mijn werkterrein geweest. Deze inpassen in de oplossingen die we bieden, is steeds weer een uitdaging.

BPRvisie - Huis_Nijmegen

Maatschappelijke betrokkenheid

Het Ronald McDonald Huis Nijmegen

BPRvisie draagt het Ronald McDonald Huis een warm hart toe en sponsort dit geweldige initiatief op diverse manieren. Zo heeft BPRvisie een plasmascherm geleverd voor de vergaderfaciliteit in het huis. Ook ondersteunen we het jaarlijkse golftoernooi en de diverse lezingen door het leveren van lcd-schermen, audio en licht.

bprvisie-stamcel-donorbank

Vrienden van de Stamceldonorbank

een actief ondernemersnetwerk dat zich al een aantal jaren heeft verbonden aan de Stamceldonorbank. De Stamceldonorbank speelt een essentiële rol in het proces van stamceldonatie en is voor haar werkzaamheden grotendeels afhankelijk van giften. De Vrienden van de Stamceldonorbank organiseren samen elk jaar verschillende acties om te zorgen voor extra financiële middelen vanuit het bedrijfsleven.

Maatschappelijke betrokkenheid

Rijk Van Nijmegen Uitdaging

koppelt kennis, vaardigheden en middelen van bedrijven aan vragen van maatschappelijke organisaties. Via Uitdaging geeft BPRvisie verouderde AV-apparatuur een tweede leven bij stichtingen en verenigingen. Dit draagt ook bij aan onze milieudoelstellingen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Stichting De Blije Dries Wijchen

vanuit De Maatschappelijke MeerWaarde heeft BPRvisie het mogelijk gemaakt de verbouwde lounge/restaurant van De Blije Dries te voorzien van een projectieoplossing en een geluidssysteem voor binnen en buiten. Daarnaast zijn er twee Displays geplaatst voor specifieke informatie van de gasten van de speeltuin.

Maatschappelijke betrokkenheid

Stichting de Toverbal Beneden Leeuwen

Een theater dat openstaat voor voor mensen die net iets anders zijn. Door de inzet van ieders krachten en kwaliteiten komt men tot inspirerende en artistieke theatervoorstellingen, workshops, symposia, diners en uitjes.

bprvisie-vinkprojecten

Kwaliteit hoog in het vaandel

BPRVisie en kwaliteitsbewustzijn

De reden dat wij al geruime tijd bestaan, is het bieden van optimale kwaliteit. Hier doet BPRvisie nooit concessies aan, want het bieden van kwaliteit is de enige manier om volledig aan uw behoeften als klant te kunnen voldoen. Dit bestaat bij BPRvisie uit productkwaliteit én kwaliteit van dienstverlening.

Kwaliteit, Milieu & Veiligheid

ISO 9001 kwaliteits management
Met ISO 9001 legt BPRVisie de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Onze ISO 9001 certificering toont aan dat onze organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

ISO 14001 Milieu certificering
BPRvisie is voor ISO 14001 gecertificeerd. Zo doen we alles om een steentje bij te dragen aan het milieu.

VCA Bedrijf
Vanuit het veiligheidsoogpunt zijn onze medewerkers en BPRvisie als bedrijf VCA gecertificeerd.

BPR visie - Vereniging-System-Integrators-VSI

Vereniging System Integrators (VSI)

BPRvisie is lid van de Vereniging System Integrators (VSI). Deze vereniging bestaat uit een geselecteerd aantal AV-bedrijven dat zich onderscheidt in kwaliteit. Het lidmaatschap van de VSI staat open voor bedrijven die aantoonbaar werken volgens de door de vereniging gehanteerde normen van kwaliteit en integriteit. Hierbij worden eisen gesteld aan financiële draagkracht, aan kwaliteit en kwantiteit van de organisatie en aan servicemogelijkheden.