Audio-oplossingen

Geluid klinkt in iedere omgeving anders. In de ene ruimte heeft u versterking nodig, terwijl de andere ruimte van zichzelf al een goede akoestiek heeft. Voor zakelijke evenementen is vaak een goede audio-oplossing nodig. BPRvisie weet hier alles van en voorziet u graag van de juiste geluidsapparatuur. Ook nieuwe technieken zoals DSP ( Digital Sound processing), sound beam, sound shower en noise cancelling zijn ons welbekend. Onze technici staan bovendien klaar om alles op de goede manier in te regelen.

Microfoons

Komen er mensen aan het woord tijdens uw evenement, of is er sprake van zang? BPRvisie biedt diverse microfoons, zoals een revers microfoon, een grensvlak- microfoon, een handheld of plafond-microfoon. Daarnaast bieden wij discussiesystemen voor een gestructureerd gesprek. De voorzitter bepaalt wie er mag spreken. Extra mogelijkheden hierbij zijn de stem- en tolk-functionaliteit.

Luidsprekers

Luidsprekers zijn bedoeld om een prettig, kwalitatief geluid te creëren. Afhankelijk van het geluid zijn diverse formaten en opstellingen van luidsprekers mogelijk. Daarnaast is de toepassing van belang. Een geluidsinstallatie voor muziek wordt anders opgebouwd dan een installatie voor het verstaanbaar maken van een toespraak.

DSP (digital sound processing)

Ingaand en uitgaand geluid kan met behulp van een DSP bewerkt worden, om de omgevingsgeluiden tot een minimum te beperken. Een DSP gebruikt filters, mixers, cross-overs en dynamics. Deze DSP-apparatuur kan BPRvisie niet alleen leveren, maar uiteraard ook configureren en inregelen.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?


Daar helpt BPRvisie u graag bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van audio-oplossingen, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Tino van Dam

Audiovisueel adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht