Grootbeeldoplossingen

Beeld is belangrijk voor de beleving en impact op uw gasten. Wanneer gebruikt u welke beeldoplossing en wat is er allemaal mogelijk? Bij BPRvisie bieden we verschillende aantrekkelijke grootbeeldoplossingen. Projectie is bijvoorbeeld zinvol voor het bereiken van een groot publiek. Een projector of beamer met scherm kunnen relatief eenvoudig ingezet worden in vrijwel iedere ruimte.

LCD- en Interactieve displays

Presenteert u voor een kleinere groep? Dan zijn LCD- en Interactieve displays ideaal voor het weergeven van het beeld. De beeldkwaliteit is hoog en de gebruikskosten zijn laag. Ze zijn in steeds grotere formaten beschikbaar. Bovendien geven ze een beter beeld in een lichte omgeving, zoals bij daglicht. Een display gaat lang mee.

Projectie

Voor grotere zalen of ruimtes zijn grootbeeldprojectoren ( beamers) nog steeds een veelgevraagde oplossing. De ontwikkeling van de projectoren staat niet stil . De projectoren worden steeds lichtsterker en onderhoudsvriendelijker maar ook de mogelijkheden voor hogere resoluties en andere formaten is tegenwoordig mogelijk. Voor iedere projectievraag is er wel een oplossing.

VideoWall

De grote Led walls bij evenementen voor buiten zijn bij iedereen wel bekend maar voor binnen zijn grote presentatie oplossingen middels videowalls erg in opkomst. Door meerdere displays aan elkaar te koppelen met een zeer dunne rand maakt men een grote projectie. Voordelen van videowalls zijn o.a de grote kijkhoek, hoge lichtopbrengst en lage onderhoudskosten. Daarnaast kunnen er creatieve projecties mee worden gemaakt zoals een mozaïek van displays. Met de juiste controller kunnen zeer creatieve oplossingen worden gemaakt met een hoge attentiewaarde.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Daar helpt BPRvisie u graag bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van grootbeeldoplossingen, waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen creëren. Neem dus contact op, we gaan graag in gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Tino van Dam

Audiovisueel adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht