Video- & Audioconferencing

Of u nu thuis, onderweg of op kantoor bent: u wilt tegenwoordig overal kunnen samenwerken met collega’s, leveranciers en partners. Video- en audioconferencing maken deze samenwerking mogelijk. Dit kan met behulp van uw mobiele device, maar ook in combinatie met professionele audio- en videoconferencing-apparatuur. Werken op afstand wordt hiermee laagdrempelig, terwijl het persoonlijke contact niet verloren gaat.

Mogelijkheden videoconferencing & audioconferencing

De mogelijkheden zijn eindeloos: cloud based video, Skype for Business, videochat met uw klanten of een complete meetingroom experience. De cloud-gebaseerde oplossingen maken videoconferentie eenvoudig én toegankelijk. Iedereen kan op een laagdrempelige manier gebruik maken van videocommunicatie, meetings met meerdere partijen opzetten, informatie delen en gasten uitnodigen.

Hoe realiseer ik een optimale oplossing?

Wilt u een optimale video- of audioconferencing-oplossing voor uw organisatie realiseren? Dan is het verstandig om uw wensen op een rijtje te zetten. Welke behoeften zijn er bij de gebruikers? Wilt u audio- en videoconferencing in een vergaderzaal of ook op mobiele werkplekken? Wat is het budget? Neem vervolgens contact op met BPRvisie, zodat we een plan op maat kunnen maken. Binnen de kortste keren kunt u gebruik maken van audio- en videoconferencing.

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

de diversiteit aan werk in relatie tot de vrijheid die ik krijg om er invulling aan te geven. Er is sprake van een grote mate van professionaliteit en ongedwongenheid

Joris Berends

Audiovisueel Adviseur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht