Digitale plattegronden

Digitale plattegronden zijn zeer grote touchscreens met overzichtelijke plattegronden. Met een digitale plattegrond kan een gebruiker op ieder moment en eventueel in meerdere talen, relevante informatie voor hem of haar opvragen. Wijzigingen zijn makkelijk te verwerken via een online beheersysteem.

Safety

Via een digitale plattegrond kunnen objecten, vertrek- en aankomsttijden, looptijden en verder alles wat bijdraagt aan de (bedrijfs-)veiligheid zoals AED’s, vluchtroutes, EHBO-posten en brandblussers gecombineerd worden weergegeven. In geval van een calamiteit is het mogelijk om de locatie ervan kenbaar te maken zodat aanwezigen de juiste vluchtroute kunnen nemen. Met één handeling is het mogelijk om alle BHV-ers in de directe omgeving op te roepen of om bijvoorbeeld een instructievideo voor het gebruik van een AED te tonen. Met minimale inspanning helpt dit medium u met het (nog) veiliger maken van uw organisatie.

Mobiele informatie

Om de informatie ook elders op elk gewenst moment te kunnen raadplegen, is de plattegrond via een link of QR-code eenvoudig over te zetten naar een mobiele telefoon of tablet.

Sponsoring

Met digitale plattegronden kunt u adverteerders of sponsoren aantrekken met eventueel roulerende advertenties. Deze advertenties kunnen naast een plattegrond worden geplaatst.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht