Digitale plattegronden

Digitale plattegronden zijn zeer grote touchscreens met overzichtelijke plattegronden, waarmee een gebruiker via diverse lagen voor hem relevante informatie op kan roepen. Gebruikers kunnen de gewenste informatie, eventueel in meerdere talen, op ieder moment opvragen. De plattegrond is gemakkelijk via een online beheersysteem te wijzigen.

Safety

Via de digitale plattegronden kunnen bijvoorbeeld objecten, vertrek- en aankomsttijden, openbare gelegenheden en looptijdenworden gecombineerd met alles wat bijdraagt aan de (bedrijfs)veiligheid zoals AED’s, vluchtroutes, EHBO-posten en brandblussers. In geval van calamiteiten is het mogelijk om de locatie van de calamiteit kenbaar te maken zodat aanwezigen de juiste vluchtroute kunnen nemen. Via één handeling is het mogelijk om alle BHV’ers in de buurt te sms’en of een instructievideo van een AED op te roepen. Met dit systeem kunt u dus met een minimale inspanning al uw plattegronden actueel houden en gaat u een stuk veiliger de toekomst in.

Mobiele informatie

Via een link of QR-code is de plattegrond eenvoudig overdraagbaar naar een mobiele telefoon of tablet. De informatie kan dan op pocketformaat worden meegenomen en op elk gewenst moment worden geraadpleegd.

Sponsoring

U kunt advertenties naast een plattegrond plaatsen. Met digitale plattegronden kunt u adverteerders of sponsoren aantrekken met eventueel rolerende advertenties.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Jeroen Pos

Directeur Verhuur contactformulier

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht