bprvisie-jeroen-corne

Vakkennis en ervaring

Wat kunt u verwachten als u met BPRvisie in zee gaat? Een compacte organisatie met korte communicatielijnen en een gemotiveerde vaste groep van ruim 20 medewerkers met zeer ruime ervaring en hoog kennisniveau op de verschillende audiovisuele disciplines. Al sinds 2002 is BPRvisie actief in de audiovisuele wereld, voortgekomen vanuit CAT (Centrum voor Audiovisuele Techniek) waarbij de oorsprong zelfs terug gaat tot net na de 2e wereldoorlog.

De open en transparante benadering zijn de belangrijkste redenen dat veel bedrijven, instellingen en overheden ons steeds weer inschakelen voor zowel audiovisuele projecten als verhuur evenementen. BPRvisie onderscheidt zich door als verbindende schakel tussen haar klanten en partners op te treden om zo vanuit haar vakkennis de communicatie binnen de organisaties audiovisueel optimaal audiovisueel te ondersteunen. Naast het advies voor de juiste oplossing zorgen we ook voor de implementatie en de benodigde nazorg. Hierbij hebben we partnerships met bijna alle gerenommeerde A-merken voor zowel beeld-, geluid-, videoconferencing-, discussie- en multimediasystemen.

Focus op uw resultaat

Inlevingsvermogen is van belang in onze branche. Waar heeft u behoefte aan bij het organiseren van een evenement of het inrichten van een ruimte? We horen het graag van u tijdens een oriënterend gesprek. Klantgerichtheid is bij ons niet zomaar een kreet, maar zit diep verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Onze klanten kunnen dat beamen.

BPRvisie - samenwerking

Ons gezamenlijke doel

Waar wij samen met u naar streven? BPRvisie vergroot de kracht en impact van de persoonlijke en zakelijke communicatie door licht, geluid en beeld optimaal met elkaar te verbinden, met de inzet van innovatieve hoogwaardige audiovisuele systemen en ongeëvenaarde dienstverlening. Of het nu gaat om de aanschaf of verhuur van een LCD-scherm of het compleet inrichten van een vergaderzaal, boardroom, congreszaal of auditorium: onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerd om de beste oplossing te vinden.

BPRvisie - pand

ONS TEAM

Wij investeren in kennis
Onze medewerkers zijn onze grootste bron van kennis. BPRvisie heeft een vast team van zo’n twintig medewerkers die al jarenlang bij ons werken. Zij worden goed opgeleid en bijgeschoold, waardoor hun technische kennis altijd actueel is. Apparatuur kan aangeschaft worden, maar goede werknemers zijn goud waard. Daarom investeert BPRvisie hier flink in. Met ons compacte team kunnen wij snel en kordaat inspelen op uw wensen.

Beter communiceren met Beeld Geluid & Licht