Coronaproof evenementen organiseren

Is uw organisatie op zoek naar een audiovisuele partner voor zakelijke events? BPRvisie adviseert en ontzorgt bij coronaproof events. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan: webinars, livestreaming en hybride events. Lees meer over de mogelijkheden en neem contact op met een van onze AV-experts.

bprvisie

Webinar organiseren

Bij het organiseren van een webinar komt veel kijken. BPRvisie helpt u graag bij de technische ondersteuning. Zo zorgt BPRvisie dat het webinar (live) vanaf een locatie wordt uitgezonden en dat kijkers het webinar kunnen volgen via hun pc, smartphone of tablet. Door middel van de juiste camera's brengen we de presentatoren, hosts en/of Powerpoint-slides in beeld. Tot slot bieden we diverse tools waarmee je interactie kan hebben met het publiek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Neem contact op
Event

Livestreaming

Wilt u kijkers op een afstand live laten meekijken? Kies dan voor livestreaming! BPRvisie biedt diverse livestream mogelijkheden, namelijk een livestream via uw eigen website, Facebookpagina of YouTube-kanaal. Het is ook geschikt voor uw smartphone en tablet. Na afloop van het evenement is er direct een integrale opname beschikbaar op de webpagina. Deze kan vervolgens worden gemonteerd tot een videoclip of aftermovie.

Er worden standaard één tot drie camera’s gebruikt, zodat de kijker een prettige dynamiek ervaart en geboeid blijft. Bovendien wordt het beeld afgewisseld met de Powerpoint-presentatie of andere graphics.

hybride

Hybride event

Wilt een evenement organiseren dat zowel op locatie als online plaatsvindt? Kies dan voor een hybride evenement. Bij een hybride evenement neemt het publiek op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties.

Zowel een webinar als livestream kunnen als hybride vorm georganiseerd worden.

BPRvisie heeft veel ervaring met de organisatie van hybride events. Neem contact op, zodat wij u kunnen voorzien van passend advies.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag of opmerking?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons!