AUDAC

Audio-oplossingen

Geluid klinkt in iedere omgeving anders. Daarom is proffesionele ondersteuning bij uw bedrijfsevenement, -congres of -feest essentieel. BPRvisie denkt graag met u mee over hoe wij uw evenement met geluid optimaal kunnen ondersteunen. We staan voor kwaliteit en werken daarom samen met de beste leveranciers. 

Bekijk onze audio oplossingen

Inspired by sound

Een van onze leveranciers is AUDAC. AUDAC levert vooraanstaande en duurzame geluid-installaties. Hiermee kunnen wij u als klant topkwaliteit garanderen.

Over AUDAC

Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven. Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die we ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen.

Bekijk AUDAC producten