bprvisie-vinkprojecten

BPRVisie en kwaliteitsbewustzijn

De reden dat wij al geruime tijd bestaan, is het bieden van optimale kwaliteit. Hier doet BPRvisie nooit concessies aan, want het bieden van kwaliteit is de enige manier om volledig aan uw behoeften als klant te kunnen voldoen. Dit bestaat bij BPRvisie uit productkwaliteit én kwaliteit van dienstverlening.

Kwaliteit, Milieu & Veiligheid

ISO 9001 kwaliteits management

Met ISO 9001 legt BPRVisie de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Onze ISO 9001 certificering toont aan dat onze organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

ISO 14001 Milieu certificering

BPRvisie is voor ISO 14001 gecertificeerd. Zo doen we alles om een steentje bij te dragen aan het milieu.

VCA Bedrijf

Vanuit het veiligheidsoogpunt zijn onze medewerkers en BPRvisie als bedrijf VCA gecertificeerd.

BPRvisie - Vereniging-System-Integrators-VSI

Vereniging System Integrators (VSI)

BPRvisie is lid van de Vereniging System Integrators (VSI). Deze vereniging bestaat uit een geselecteerd aantal AV-bedrijven dat zich onderscheidt in kwaliteit. Het lidmaatschap van de VSI staat open voor bedrijven die aantoonbaar werken volgens de door de vereniging gehanteerde normen van kwaliteit en integriteit. Hierbij worden eisen gesteld aan financiële draagkracht, aan kwaliteit en kwantiteit van de organisatie en aan servicemogelijkheden.