Kwaliteitswaarborging: onze certificeringen op een rij

Kwaliteitswaarborging: onze certificeringen op een rij

Bij BPRvisie vinden wij een optimale dienstverlening belangrijk. Hiervoor is de waarborging van ons kwaliteitswaarborging essentieel. Jaarlijks worden we hiervoor getoetst en gecertificeerd door externe keuringsinstanties. BPRvisie beschikt over meerdere kwaliteitskeurmerken waaronder ISO 9001, ISO14001, VCA, VSI en sinds 2022 ook FIRA. Sommige klinken u wellicht bekend, van andere heeft u misschien nog nooit gehoord. Daarom leggen wij deze kwaliteitseisen graag aan u graag uit. 

ISO 9001

De ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit certificaat benadrukt het belang van de wensen van u als klant, maar ook richt het zich op kwaliteit en continue ontwikkeling van de organisatie. Deze norm laat ons constant focussen op de verbetering van interne processen en prestaties – denk aan klantgerichtheid, betrokkenheid van medewerkers en management, procesbenadering en relatiemanagement – zodat we onze dienstverlening beter op de behoefte van onze klanten laten aansluiten.

ISO 14001

De norm ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit milieumanagementsysteem gebruiken wij om een passend milieubeleid te ontwikkelen en om de uitvoering hiervan te waarborgen. Een aantal facetten hierin zijn energie, transport, goederenstroom, duurzaamheid, afvalscheiding, hergebruik en verwerking ervan.

 VCA

Veilig werken staat bij BPRvisie voorop. Daarom vinden wij het belangrijk om als bedrijf en personeel VCA gecertificeerd te zijn. VCA staat namelijk voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat leggen we de basis zodat we elke dag weer veilig en gezond kunnen werken op de werkvloer. Aspecten waar bij een VCA-certificering naar gekeken wordt zijn risicobeheer, opleiding, voorlichting en instructie en het periodiek keuren van gereedschappen en apparatuur, VGM-bewustzijn en voorbereiding op noodsituaties.

VSI

De VSI, Vereniging System Integrators, is de branchevereniging van installerende audiovisuele bedrijven in Nederland. De leden zijn gecertificeerd op het gebied van deskundigheid en ervaring, onafhankelijkheid en continuïteit. Met andere woorden: het VSI-lidmaatschap biedt u de beste garantie voor de kwaliteit die u verwacht als opdrachtgever. VSI-leden leveren jaarlijks duizenden projecten op en zorgen voor de benodigde service en onderhoud na oplevering.

FIRA

Naast het verbeteren van interne processen, milieumanagementsystemen en veiligheid op de werkvloer streven wij ernaar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij voeren onze werkzaamheden uit met respect voor mensen en onze leefomgeving. Daarom hebben wij vastgelegd hoe BPRvisie met de aspecten People, Planet en Profit omgaat. Sinds 2022 zijn wij bovendien gecertificeerd volgens de MVO-normen van het Nederlandse FIRA-platform. Benieuwd naar onze MVO-verklaring? Die bekijk je hier.

Met onze certificaten borgen we onze dienstverlening zodat we efficiënt en veilig werken. Daarnaast optimaliseren we werkzaamheden en werkprocessen op een duurzame en maatschappelijke verantwoorde manier. Wij garanderen u hiermee vertrouwen in onze producten, diensten en medewerkers. Wilt u meer weten over onze certificering? Neem gerust contact met ons op.