BPRVisie gaat verhuizen!

BPRVisie gaat verhuizen!

Om onze missie en visie ook in de toekomst voldoende ruimte te geven kunnen wij u met gepaste trots mededelen dat BPRvisie gaat verhuizen. Na ruim 16 jaar heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een ervaren leverancier van audiovisuele totaaloplossingen in ons pand in Heteren. De huidige locatie in Heteren voldeed niet langer aan de ambities, identiteit en uitstraling van BPRvisie. Dit heeft ons, doen besluiten op zoek te gaan naar een nieuwe passende locatie.

Per 1 juli a.s. verhuizen naar onze nieuwe vestiging in Wijchen waar we het pand hebben verbouwd tot een inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers, met ruimte voor groei van onze onderneming.

In ons nieuwe bedrijfspand ontvangen wij u binnenkort graag voor een kennismaking met onze nieuwe werkomgeving. De kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening is voor BPRvisie van groot belang, dat mag u ook in ons nieuwe pand zelf komen ervaren. Tevens bieden wij u dan de gelegenheid om onze audiovisuele communicatie oplossingen te bekijken en u te laten adviseren en rond te leiden door onze medewerkers.

Via onze nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent de verhuizing en natuurlijk de rondleiding waar we u van harte voor zullen uitnodigen.

Ons nieuwe adres en contactgegevens zullen per 1 juli 2018 als volgt zijn:

Bijsterhuizen 3102
6604 LV WIJCHEN
024-2048300 Algemeen en verkoop
024-2048333 Verhuur
info@bprvisie.nl